ОСББ у 6б

Pavlo Bondarenko
Привіт!
Зараз з першого корпусу зібралась ініціативна група, що має вивчити питання доцільності ОСББ. Хотілось дізнатись чи може тут є охочі сусіди. Якщо що, то join! :)
Валентин
Приэднуэмося!
Хвиля створення ОСББ вже накрила весь Оазис. В суботу 14 травня 2016 р выдбулися загальні установчі збори із створення ОСББ в нашому будинку № 4 по проспекту Героїв Сталінграда.

Створенням ОСББ активно займаються також в будинках: №3 і №7 по Оболонській набережній і №6, №8 та № 10а по проспекту Героїв Сталінграда.

Ми зацікавлені об'єднати наші ОСББ в Асоціацію для підвищення ефективності наших ОСББ і агітувати інші будинки приєднуватися до нас. Для цього готові надавати необходітмую допомогу, ділитися нашими напрацюваннями.

Наш сайт http://oasis.mdom.kiev.ua/ На сайті можемо виділити рубрику для ОСББ кожного з будинків,
за прикладом ОСББ 8-го будинку http://oasis.mdom.kiev.ua/osbb/oasis8
Наші групи в Фейсбук https://www.facebook.com/groups/1670189349860471/
і https://www.facebook.com/groups/oasis.obolon/

За Вашими запитами безкорисливо поділимося усіма нашими напрацюваннями, зразками документів, нашим досвідом в організації роботи.
Ольга Орлова
Добрый день!
Просьба к ИГ по созданию ОСББ. Опубликуйте на сайте протокол собрания от 14.05.16. Интересует достоверная информация о том, сколько пришло реальных собственников квартир нашего дома. Сколько из пришедших проголосовали за ОСББ, сколько против. Видео отчет это, конечно, хорошо, но недостаточно. Заранее благодарю.
Перейти на форум:
Быстрый ответ
У вас нет прав, чтобы писать на форуме.